Sommarträning 2018

I sommar har Lunds Hundungdom gemensamma träningstillfällen på onsdagarna. Då träffas vi och gör roliga och lite annorlunda saker tillsammans med våra hundar. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa andra hundintresserade ungdomar och träna och lära sig mer om hundar på ett lättsamt sätt!

Tiden är 18.30–20.00 om inget annat anges. Det är viktigt att komma i tid eftersom aktiviteterna inte alltid hålls på planen även om vi utgår därifrån. Vilken instruktör som håller i kurstillfällena och vad som tränas kommer att variera från gång till gång. Mer exakt information kommer ungefär en vecka innan respektive träningstillfälle att läggas ut på vår hemsida.

Anmälan:
Du kan antingen anmäla dig till hela sommarkursen, då är kostnaden 100 kr och du kan då gå på så många av kurstillfällena som du vill. Betalning sker på plats, till ansvarig instruktör, vid första tillfället du deltar. Alternativt kan du betala för varje enskilt tillfälle som du är med på, då är kostnaden per kurstillfälle 25 kr. Betalning sker på plats, till ansvarig instruktör, vid varje enskilt tillfälle du deltar. Tänk på att betalningen sker kontant och gärna med jämna pengar för att underlätta!

Anmäl dig senast dagen innan kurstillfället genom att skicka ett mail till lundshundungdom@hotmail.com där du anger namn, personnummer, bostadsadress, mailadress och telefonnummer samt vilket/vilka datum du vill delta.

 

Har du andra frågor om sommarträningen? Maila då lundshundungdom@hotmail.com eller prata med din instruktör!

 

 

Schema för sommarträningen


Följande datum är det träning, vi jobbar för att kunna ha fler tillfällen. Så håll koll här på hemsidan och på vår facebooksida.

13 juni - agility

20 juni - bruks

27 juni - rallymix

1 augusti

8 augusti

15 augusti