Våra kommittéer

 

Utbildningskommittén Kommitténs främsta ansvar är att utbilda nya instruktörer och fortbilda de som redan är aktiva. De planerar också all kursverksamhet som hålls på klubben. Återkommande kurser är Juniorkurs, Nybörjarkurs, Fortsättningskurs, Agilitykurs och Lydnadskurs.  Ett nytt inslag har varit våra kortkurser som omfattar mellan 2-5 gånger och startar efter intresse från instruktörer och andra klubbmedlemmar. Dessa kurser kan handla om olika former av hundträning och hundvård. 

 

Aktivitets-/Tävlingskommittén Den här kommittén håller i aktiviteterna och tävlingarna på klubben, t.ex. lydnadstävlingar, agilitytävlingar, skogsdagar, föreläsningar, julfester m.m. Allt möjligt som folk kan tänka sig att göra med eller utan hund. Den mest omtyckta aktiviteten brukar vara lägret där man under två dagar får prova på allt möjligt inom hundvärlden såsom spårning, vattenapport, flyball, freestyle m.m. Allt som man känner för att göra med sin hund kan man komma till denna kommittén med förslag om!

  

Huskommittén Denna kommitté har fyra huvuduppgifter: inköp av fika, förvalta klubbens bibliotek, inköp av material till kontoret och hålla kontakten med Brukshundklubben.

Kommittén ansvarar som sagt för fikan som säljs under den traditionella pausen under kursen. Vi köper in fika ca 4 gånger per år enligt medlemmarnas önskemål (saft, kakor, godis m.m.) som sedan säljs billigt på klubben. Fikakassans mål är inte att gå med vinst, därför har vi låga priser.

Biblioteket innehåller böcker och material som är fritt för
alla medlemmar att låna. Vi har flera nya böcker om hundträning och hundvård samt spårselar, spårlinor, flytvästar, klövjeväska, apportbockar, koner m.m.
till utlåning. Fråga din instruktör om du är sugen
på att titta i vårt bibliotek och kanske låna något!